• info@uludaggroup.com
  • (0242) 782 41 10

PEDALBOX’IN FARKI NEDİR?

PEDALBOX’IN FARKI

Elektronik ve dijital sistemlerin otomotiv alanında sıklıkla kullanılmaya başlanmasıyla belirli standart kalıplarda üretilmek zorunda olan araçlarda değişiklik yapma isteği doğurmuştur. Özellikle dijital cihazların eklenerek ve çeşitli yazılımlar kullanılarak otomobillerde belirgin hız artışı yakalanabilmektedir. Dijital teknolojilerin her gün daha fazla artmasıyla araba modifikasyonlarında da dijital ürünlere olan ilgi daha da artmaktadır. Artan bu ilgi ve talebe karşılık olarak gaz tepkime süresi ve motor performansı artırmak amacı ile verilen bu dijital otomotiv hizmetlerini yerine getiren firma sayısı her geçen gün daha da artmakta ve rekabet oluşumuna neden olmaktadır.

Sürücüler bu kadar çok seçeneğin arasında doğru firmayla çalışma için araştırma içerisine girmektedirler. Bu noktada otomobilde yapılacak çeşitli değişikliklerin sonucunun iyi olması için doğru bir firmayla çalışmak kurumsal hizmet veren şirketlerden bu hizmeti almak en doğrusu olacaktır. Yıllardır ülkemizde bu hizmeti en iyi kalitede ve en iyi fiyatlarla veren firma Pedalbox firmasıdır.

PEDALBOX’IN FARKI NEDİR?


 Kalitesi tescillenmiş Pedalbox firması Avrupa standartlarında gaz tepkime cihazı üretmektedir. Diğer gaz tepkime cihazlarına göre artı olarak üç farklı sürüş özelliği olan bu cihaz sayesinde yakıt tasarrufu normalde diğer cihazlarda yokken Pedalbox cihazı sayesinde ekonomi modunda % 7 yakıt tasarrufu sağlanarak uzun vadede bütçeye faydası olmaktadır.

Piyasada bulunan diğer firmaların aksine Pedalbox sürücüye güvence ve garanti kapsamında artılar sunmaktadır. Garanti süresi 2 yıl olan bu cihazı ücretsiz olarak kendi aracınızda test edebilir ve memnun kalmazsanız 15 gün içinde iade edebilirsiniz.

Piyasada sunulan kalitesiz ve Çin malı diye tabir edilen ürünler otomobilde özellikle motor üzerinde zarar verecek ve can güvenliğinizi tehlikeye atabilir. Bu nedenle kaliteli gaz tepkime cihazları üreten firmalarla çalışmak, sonradan hem kullanıcıların can güvenliği hem de araçta kalıcı hasarlara neden olmaması ve yeni maliyetler ortaya çıkarmaması bakımından iyice araştırılmalıdır.

% 100 Alman üretimi olan Pedalbox  ürünü araca çok kısa sürede yerleştirilebilmekte ve ücretsiz test edilerek araç performansının ne kadar artırdığını uygulamalı olarak görebilme imkanı sunmaktadır.

Sosyal Medyada Paylaş: